Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta]WOW czy C9

grzenek199812

Lepszy Wow Czy C9  

83 użytkowników zagłosowało

1. 1. Lepszy Wow Czy C9

• C9
      64
    • WoW
      19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ankiete zrobiłem żeby udowodnić koledze że wow to chujstwo. On w wowa gra 8h dziennie . Na sunwellu ma 18 x 80lv... Którko mówiąc boci :). Demonollog sie nazywa Horda. Ale zachęcam do udzielania się w Ankiecie :P

Opublikowano

c9jest bezpłatne a wow płatyny [ +20lv ]

w c9 jest lepsza dynamika według mnie, dungry a nie w wowie szukasz w moba na questa przez pół godziny,

c9 sie rozwija,niedawno po starcie a w grze nie widać błędów, buggów i innych niedoróbek,

POLECAM C9

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

Opublikowano

Wg. mnie C9 wygrywa, choćby przez to że jest darmową grą.

Po za tym w w WoW'ie bez Carbonita było trudno wykonać misję, długo trzeba chodzić za kilkoma mobami do misji.

Brak takiej płynności i praktycznie chodzenie do miasta i wykonywanie misji.

Jak na razie to jestem bardziej zainteresowany C9 i jeżeli miałbym wybierać przy kupnie tych gier (jeżeli byłyby płatne) wybrałbym C9.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Trochę głupio porównywać grę sprzed ee (nie wiem ile ma wow) 7lat, a c9 trochę ponad 3 ( 2009r. w Azji już było :). Wow jest monotonny i się nudzi, grałem trochę w niego :P Zdecydowanie c9, mimo to że są dungeony, jest więcej możliwości :)

Opublikowano

WoW to klasyk, nie powinno się go porównywać do C9, przynajmniej nie w tym dziale, w pogaduszkach lepiej.

Mimo tego, i tak wolę C9.

Opublikowano

Moim zdaniem C9 lepsze. Dosłownie wczoraj przeniosłem się z WoWa na C9. Nie dla mnie WoW(pograłem z 5 dni). Za mało dynamiki i ruchu postaci. W C9 mam to wszystko czego szukałem i ta gra mnie "zaspokoiła" :D.

Opublikowano

Robisz na forum C9(dział) czy WoW jest lepszy a połowa graczy C9 mogła nie grać w WoW'a i oczywiste że jak grają w C9 a w WoW'a nie, to wolą C9 . Zresztą każda gra ma swoje + jak i - .

Opublikowano

Graj w wowa, jest lepszy .Jego jedynym minusem jest to , ze trzeba miec max lvl , by sie dobrze bawic.

Opublikowano

Wyniki zależą od działu, w którym założysz ankietę.

Też jestem za C9, ale broń boże nazywać takiego klasyka chujostwem. Pewnie tak samo, jak większość, tylko tego nie napisali, więc nic Ci się nie da tym udowodnić.

Ankiete zrobiłem żeby udowodnić koledze że wow to chujstwo. On w wowa gra 8h dziennie

Każdy ma swoje zdanie, jeśli mu się podoba WoW może grać w niego ile chce, a Tobie nie powinno to przeszkadzać (dopóki ciągle Ci o nim nie gada)

Weteran
Opublikowano

Ankiete zrobiłem żeby udowodnić koledze że wow to chujstwo. On w wowa gra 8h dziennie . Na sunwellu ma 18 x 80lv...

Nie, nie gra w wowa. Gdyby grał, to nie siedziałby na jakimś głupim privie. To nie jest metin, gdzie priv często jest lepszy od głównego serwera.

Na privach praktycznie nic nie działa jak trzeba, nikt nie robi na niższych poziomach dungeonów(bo zazwyczaj ich nie ma albo ludzi na serwerze jest za mało), questów również, ponieważ te fajne są zbugowane, a te niefajne polegają na zabijaniu potworów. Nie ma również fajnych ludzi, ponieważ większość to 12 latki, dla których rodzicie nie dali pieniędzy na abonament.(i słusznie)

Tak naprawdę wszystkie gry są płatne, więc nie wiem co to za argument że w wowie jest abonament. Jeżeli nie ma abonamentu to jest itemshop. Przecież wszystkie komercyjne gry są robione dla pieniędzy.

A w wowie masz tą przewagę, że nie ma itemów za pierdyliat chinskich monet, które można zdobyć wysyłając pierdyliat sms`ów, więc wszyscy na serwerze są równi.

Opublikowano

Zrobiłeś ankiete w C9 to raczej zagłosują na C9. Co do tego zagłosowałem że lepszy C9 bo jest łatwiejszy do ogarnięcia i darmowy :>

<>

Opublikowano

Proszę was co wy pierdzielicie... wow jest płatny tylko i wyłącznie na globalu, ale masz szeroki wybór w serwerach prywatnych takich jak np. Hellground, Sunwell i wiele innych.. i proszę was nie siejcie plotek że wow jest płatny jeśli chodzi o grę bo tak naprawdę można pobrać wowa za free, grac na privach za free albo płacisz na globcu co miesiąc... w wowa gram od 4 lat więc sie znam na tej grze... w C9 zaczynam dopiero grać więc nie ocenie, która gra jest warta mojego głosu ;P

Opublikowano

według mnie lepszy c9 ponieważ :

☼ bardziej dynamiczna rozgrywka

☼dużo przedmiotów

☼dużo klas (subklas)

☼ładna grafika

☼może mniejsza grywalność ale dużo polaków

☼wiele bajerów których nie ma WoW

signature@502084303-mmxxl123@eu@0@1@1101
Opublikowano

Według mnie WoW ponieważ:

*duży otwarty świat

*dwie frakcje: Alliance i Horda

*po 6 ras u każdej frakcji

*ok. 10 klas

*duże raidy

*dużo dodatków

*fajne wkręcające questy

*Co do pvp to możliwość "Dueli" i battlegroundów <bicie się w grupach>

*Świetnie oskryptowane battlegroundy, i pomysłowo zrobione

No to na tyle :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Taki temat to powinien być w dziale "Pogaduszki", bo jak się go napisze w dziale C9 - C9 wygra.

Jak w dziale WoW - WoW wygra.

Ja osobiście wolę C9.

51708373187730018158.png

Opublikowano

Lol , dałeś ankietę w dziale c9. To oczywiste ze tu bedzie wygrywało c9 bo jest więcej zwolenników tej gry .

@up dokładnie

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

zalezy czy chcesz wydac kase czy free moze C9 CZASAMI laguje ale to nic takiego a WOW no... WOW to WOW

Opublikowano

Ja właśnie przeniosłem się z metina 2 (TAK, z metina) na C9 i powiem wam że różnica jest powalająca xD . Nie grałem w Wow-a, ale wydaje mi sie że c9 ma więcej dynamiki, szybszy rozwój postaci i nie nudzi się tak szybko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...